„Behajtani tilos” tábla került kihelyezésreTisztelt Lakosok!

Egy fontos változásra szeretnénk felhívni a figyelmet a Balaton utcát érintően, különös tekintettel az általános iskola mögötti rövid útszakaszra. Az elmúlt időszakban több jelzés is érkezett az önkormányzat felé, hogy néhányan még mindig rendszeresen behajtanak autóval vagy huzamosabb ideig várakoznak az említett útszakaszon. 🚗 Ezzel viszont fennakadásokat okoznak, és az ott lakókat szabad mozgásukban korlátozzák, annak ellenére, hogy az iskola melletti parkoló éppen ennek elkerülése végett került kialakításra. 🅿️

Ennek érdekében kihelyezésre került egy „Behajtani tilos” tábla, ⛔️amely – az ott lakók kivételével – tiltja az adott területre való behajtást. Erre az intézkedésre azért volt szükség, hogy biztosítsuk az iskola melletti útszakasz zavartalan és biztonságos használatát mind az ott lakók, mind pedig az ott közlekedő gyermekek részére.

Ezenfelül az önkormányzat úgy ütemezte a munkálatait, hogy az őszi iskolai tanévkezdésre mindenképpen biztosítani fogja az iskola oldalában található parkolóból történő közvetlen megközelítés lehetőségét is, melyet egy új kapubejáró kialakításával gondoltunk megteremteni.

Kérünk mindenkit, hogy mostantól tartsa be a KRESZ szabályait ❗️, és legyünk tekintettel egymásra!

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

Onga Város Önkormányzata


Behajtani tilos tábla

Behajtani tilos tábla