Lakossági Hírlevél - Nyári bűnmegelőzési játék! 

fejléc bűnmAlap 2

Lakossági Hírlevél

2022. június V.

Nyári bűnmegelőzési játék!
 
Tisztelt Olvasó!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Bűnmegelőzési Osztálya a bűnmegelőzési, nyári versenyt kezdeményez a lakosság körében.

A verseny lényege, hogy a résztvevők minél több olyan megyei rendezvényre eljussanak, melyeken a rendőrség szakemberei is részt vesznek bűnmegelőzési kitelepülés formájában. A prevenciós szakembereket megkeresve játékos feladatok várják a lakosságot a megelőzés témaköréhez kapcsolódóan.

Az játékhoz csatlakozók a mellékelt formátumú „menetlevelet" kinyomtatják, amelybe az elvégzett feladatot a kitelepülésen résztvevő rendőr kolléga olvasható aláírásával igazolja.

A menetleveleket 2022. szeptember 09-ig kérjük visszajuttatni a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztályára.

Az ily módon legtöbb helyszínt felkereső és bűnmegelőzési témakörhöz kapcsolódó feladatot végrehajtó állampolgárok ajándéksorsoláson vesznek részt.

Mellékeljük azon események listáját is, amelyen a rendőrség bűnmegelőzési szakemberei megjelennek (a lista folyamatosan frissül).

 
Sikeres játékot kívánunk!

                                                                                                                     az ELBIR szerkesztői
 
Keressen minket a Facebookon is!
 

Cím: 3527 Miskolc, Zsolcai kapu 32.; 3501 Miskolc, Pf. 161.
E-mail: sajto.borsodmrfk@borsod.police.hu
Telefon: (06-46) 514-510, BM: (31) 26-24
E-mail: bunmeg@borsod.police.hu
Telefon: (06-46) 514-523, BM: (31) 27-18