Onga város honlapja

Hírek, aktualitások

Általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el a földművelésügyi miniszter
2017.06.21 09:51

A mai naptól, átmeneti időszakra vonatkozó általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el a földművelésügyi miniszter az erdőkben és fásításokban, valamint az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteres körzetében lévő külterületi ingatlanokon.

A tűzgyújtási tilalom ideje alatt tilos a tűzgyújtás a felsorolt területeken található kijelölt tűzrakó helyeken is.

A tilalom elrendelését az tette szükségessé, hogy Magyarország erdeiben számos helyen fokozott tűzveszély alakult ki az erősödő felmelegedés, valamint a szeles és csapadékmentes napok számának növekedése miatt.

A miniszter felhívja az erdőben kirándulók, a mezőgazdasági területeken dolgozók, valamint a közúton és vasúton utazók figyelmét, hogy az erdőtüzek megelőzése érdekében legyenek körültekintőek, égő cigarettát ne dobjanak el. A tűzvédelmi rendelkezések megszegése pénzbírságot von maga után. 

A tűzgyújtási tilalom visszavonásig érvényes. Az aktuális tűzgyújtási tilalmakról, valamint az erdőtűz megelőzéssel kapcsolatos hasznos tudnivalókról a http://erdotuz.hu/kezdolap/ oldal adhat tájékoztatást.

Kapcsolódó dokumentumok:
Álláshirdetés házi szociális gondozói munkakör betöltésére
2017.06.07 10:53

Az Ongai Szociális Szolgáltató Központ közalkalmazotti állást hirdet házi szociális gondozói munkakörben, szükséges végzettség: szociális gondozó és ápoló vagy ápoló.

Jelentkezni lehet: Hadházi Ferencné

email: ongahadhazi@freemail.hu

Tel.: 46/464 277

Álláshirdetés megváltozott munkaképességűek részére
2017.06.07 10:50

Az Ongai Szociális Szolgáltató Központ megváltozott munkaképességűek részére állást hirdet irodai papírárú gyártás és csomagolás munkakörben, betanított munkásként – részmunkaidőben.

Jelentkezni lehet: Hadházi Ferencné

email: ongahadhazi@freemail.hu

Tel.: 46/464 277

Pályázat családsegítő munkakör betöltésére
2017.06.06 15:35

Az Ongai Szociális Szolgáltató Központ a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Ongai Szociális Szolgáltató Központ Család- és gyermekjóléti Szolgálat családsegítő munkakör betöltésére. 

Kapcsolódó dokumentumok:
Lakossági hírlevél - Továbbra is sok a visszaélés a termékbemutatókon
2017.06.02 11:59

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-Főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Osztályának 2017. áprilisi hírlevele.

Kapcsolódó dokumentumok:
2017.05.31 06:04

Június 4-éb 17 órától kerül sor az önkormányzat Trianonra való megemlékezésére a Történelmi Emlékparkban!

Kapcsolódó dokumentumok:

Részletesen...

Betöltés folyamatban
Bezár

Betöltés...

Betöltés folyamatban
Kép
Bezár
Loading...